KVELDSMAT MED NETTVERK FOR BÆREKRAFTIG MAT I OSLO

– POWERED BY PECHAKUCHA(tm)-

Visste du at man kan dyrke sopp på kaffegrut hjemme på kjøkkenbenken? At det vrimler av nye kasse-parsellhager og bigårder i Oslo? At matavfallet som du kaster i den grønne posen går tilbake til landbruket som gjødsel? Velkommen til PechaKucha(tm) kveld hvor du kan få høre hva som rører seg av matprosjekter i Oslo. De første 100 som kommer får en gavepose med produkter fra Nettverk for bærekraftig mat i Oslo.

Bymiljøetaten, som koordinerer Nettverk for bærekraftig mat i Oslo, presenterer 8 aktører som forteller om sine prosjekter. Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo kommune og Forskningsrådet og er en del av både ØKOUKA og Forskningsdagene.

Høsten 2012 ble Oslo med i EU-prosjektet Sustainable Food in Urban Communities (URBACT). Som en del av prosjektet har man etablert Nettverk for bærekraftig mat i Oslo og skriver en handlingsplan for bærekraftig mat i Oslo.

De som presenterer er:
Siri Mittet/Gruten
Sara Lossuis/Paleo
Cecilie Dawes/Food Studio
Kristin Bergersen/Renovasjonsetaten
Magnus Thorvik/Geitmyra matkultursenter for barn
Anne Beate Hovind/Bjørvika utvikling
Helene Austvoll/Oslo kooperativ
Alexander Du Rietz/Vulkan bigård

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Krever ingen påmelding.
Se arrangementet på Facebook.

Tid: Fredag 26. september kl 19.00-21.00
Sted: Torget på Mathallen Oslo
Arrangør: Nettverket for bærekraftig mat i Oslo, Oslo kommune og Forskningsdagene