Tidlig matglede – Lag økologisk spedbarnsmat

Lær hvordan du selv kan lage smakfull og næringsrik barnemat og hvordan du enkelt kan lage middager som hele familien kan spise – også de aller minste! Geitmyra matkultursenter for barn vil gi foreldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn barnemat. Geitmyra deler sine erfaringer og kunnskap, og gir en kort innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Det viktigste er å få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene.

Spedbarna er hjertelig velkomne til å være med på kurset.

Kurset er gratis og arrangeres med støtte av Hipp økologisk spedbarnsmat.

Tid: Fredag 26. september kl 10.00-12.30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn, Tåsenveien 2 i Oslo
Arrangør: Geitmyra matkultursenter for barn
Påmelding: Trykk HER for påmelding.  

Foto: Bandar Abdul Jauwad