Kurs: Matreise i urkorn og belgvekster

Bli med på et matkurs med økologisk urkorn og belgvekster. Nydelige retter til både frokost, lunsj og middag. Lær hvordan du lett kan lage din egen lille «grønne oase» på kjøkkenbenken . Det blir litt teoeri, masse matlaging og et nydelig herremåltid på slutten av kvelden.

Korn fra de gamle sortene som enkorn, emmer, spelt og svedjerug inneholder mer næring og mindre fyll og stivelse. Bli med å mal økologisk korn på steinkvern og valse. Vi kaldkverner kornene og beholder alle vitaminer, sporstoffer, minerealer, flermettede fettsyrer og proteiner bedre i melet.

Belgvekster rommer nesten alle næringstoffene kroppen trenger. De består blant annet av såkalte langsomme karbohydrater, som hjelper oss med å holde blodsukkeret stabilt.

Kursavgift: kr 750,- maks 12 deltakere-førstemann til mølla.

Påmelding: heddir@online.no Påmeldingen er bindende.

Tid: Tirsdag 23. September kl 17.30-21.30
Sted: Gildehallen hos Espedal gartneri, Ringeriksveien 48, Lier
Aarangør: God Helhet v/Hedda Kortnes