Den Fantastiske Kaffegruten: Praktisk og informativt kurs

LAG DIN EGEN ØKOLOGISKE KAFFESKRUBB

Drikker du kaffe eller kjenner en som gjør det? Kunne du tenke deg å lære mer om hva kaffegrut kan brukes til? Da er dette kurset for deg. Du får nyttige tips og råd om hvordan du kan bruke kaffegrut i hjemmet og i hagen. Vi lager en økologisk kaffeskrubb som gir næring og virker oppkvikkende på huden. Det blir en kort demonstrasjon av fremgangsmåten for å lage kaffeskrubbsåpe og du får et lite innblikk i hvordan kaffegrut kan brukes til å dyrke gourmet østerssopp.

Ta med en liten krukke/glass eller lignende for å oppbevare skrubben, og husk en bolle og en sleiv for å blande ingrediensene.

Kursavgift er kr 300,- inkludert ingredienser for å lage kaffeskrubb og mulighet til å kjøpe Grutensåpa til en bra pris.

Kurset er fulltegnet.
Det er mulig å sette seg på venteliste, samt på mailinglisten til Gruten slik at man får informasjon om fremtidige kurs.
Send mail til siri@gruten.no

Tid: Mandag 22. september kl 18.00-20.00
Sted: Det Grønne Hjørnet, Frydenlundgata 12
Arrangør: Gruten

Gruten er en oppstartsbedrift i Oslo som oppsirkulerer byens kaffeavfall til innovative produkter og sprer kunnskap og bevissthet om kaffegrutens mange nyttige bruksområder.  gruten_logo