ØKOLOGISKE KAKAOPRODUKTER – ET VELSMAKENDE KURS

LÆR Å LAGE SUNN HJEMMELAGET SJOKOLADE

Er du glad i sjokolade, men ønsker å kutte ned på sukkerforbruket? Eller er du allergiker eller diabetiker? Kanskje du bare ønsker å lære mer om hvordan man kan lage en god og sunn sjokolade til familien? På dette kurset lærer du mer om kakaoens opprinnelse, hva sjokolade består av, alternative søtningsmidler til sukker og hvordan du kan lage din egen sunne sjokolade. Vi viser deg fremgangsmåten i hvordan man smelter kakao og hvilke ingredienser som kan være gode i sjokolade. Du får også med deg hjem oppskrifter og informasjon om sunn sjokolade.

Ta med en liten boks eller pose for å frakte med deg sjokolade hjem og gjerne et forkle for å unngå søl på klær.

Meld deg på til post@okosjokolade.no.

Kursavgift Kr 200,- Inkluderer rabattkupong på Kr 100,- på det du handler denne kvelden. Begrenset antall plasser –  førstemann til mølla.

Tid: Mandag 22. september kl 18.00-20.00
Sted: Skolekjøkkenet på Marienlyst Skole, Schwartz gate 12, Drammen
Arrangør: Økosjokolade

Økosjokolade er en liten bedrift med base i Drammen som startet opp som en nettbutikk i 2009. Etter kort tid begynte flere helsekostbutikker å kontakte oss med spørsmål om å selge våre produkter, og siden har det blitt flere og flere utsalgssteder. I dag er Økosjokolades kakaoprodukter, søtningsmidler og tilleggsingredienser til å lage hjemmelaget sunn sjokolade til salgs i helsekostbutikker over hele landet. Se okosjokolade.no for mer informasjon.