Oslo Program

ØKOUKA Oslo startet i 2013 og vi ser med stor glede på at ØKOUKA sprer seg rundt til flere og flere byer i landet. I år skjer det hele i uke 39, fra 20. – 26. september. Søndag 20. september starter med en familiedag på Bygdø Kongsgård før vi på mandag morgen den 21. åpner hele ØKOUKA med en gratis frokost på Mathallen. Gjennom uka finner du arrangement til alle tider, av alle slag og rettet mot alle målgrupper. Hele uka avsluttes der det hele startet, på Bygdø Kongsgård med en låvefest og et festmåltid lørdag 26. september.

Les mer om hvem som står bak ØKOUKA Oslo. Vil du eller din organisasjon ha arrangement eller bidra under uka, ta kontakt med oss i koordinatorteamet

Alexandra Devik, alexandra@oikos.no
Helene Austvoll, helene.austvoll@biodynamisk.no
Cecilie Dawes, cecilie@foodstudio.no