Menneskene bak ØKOUKA – Oikos – Økologisk Norge

Vi har spurt alle organisasjonene som står bak ØKOUKA hvorfor de er med på feiringen av norsk økologisk mat. ØKOUKA presenterer:

Oikos – Økologisk Norge

  1. Hvorfor er dere med på ØKOUKA?

For oss i Oikos – Økologisk Norge er ØKOUKA en veldig spennende arena å være med på. Fordi ØKOUKA er et samarbeidet mellom mange aktører som jobber i skjæringspunktene mellom norsk landbruk og bærekraftig matkultur, mellom forbrukere og bønder, kokken og næringslivet, – har den et stort potensiale for at vi sammen kan legge til rette for økt økologisk produksjon og forbruk i Norge.

  1. Hvilke tre stikkord forbinder du med økologisk landbruk?

Mangfold, bærekraft og lokale kretsløp

  1. Hvilket arrangement gleder du deg mest til å årets ØKOUKA?

Jeg gleder meg veldig til åpningen. Det var stort å se hvor mange mennesker som kom tidlig mandag morgen til Mathallen i fjor. Jeg håper på mye engasjement, interesse og forventning i luften på årets åpning. Det vil sikre at resten av programmet blir synliggjort og at arrangementene blir godt besøkt.