Mathallen Oslo – kjærlighet til god mat og drikke

Vi gleder oss stort til å være med på feiringen av norsk økologisk mat!

I år er vi en av Økouka sine hovedsamarbeidspartnere og det er vi veldig stolte over. Det er nemlig akkurat slike initiativ og arrangement Mathallen Oslo skal og vil være vertskap for.

I tillegg til at aktørene i Mathallen er med på å fylle Økouka med innhold, stiller vi også Torget disponibelt til andre økoaktører, og sammen skal vi inspirere og utfordre både forbrukere, kjøkkensjefer og næringsliv.

Mathallen Oslo skal være med å lage rom for mer meningsutveksling om maten vi spiser. Vi skal huse debatter, by på inspirasjon, gi plass til nye tanker og sørge for kunnskapsdeling. Vi skal aldri være belærende, men vi ønsker å være en arena hvor valgmulighetene og bredden som finnes i både norsk og utenlandsk matproduksjon blir synlige for deg som forbruker.

Mathallen handler om matglede, og våre produkter og atmosfære preges av kjærlighet til god mat og drikke. Her kan du handle med deg gode råvarer hjem eller slå deg ned hos et av spisestedene for et bedre måltid.

Du finner mer informasjon om Mathallen Oslo, hva som skjer hos oss og oversikt over butikker og spisesteder på www.mathallen.no

Bak Mathallen Oslo og Vulkan står Aspelin Ramm AS, en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til å skape attraktive bymiljøer.

«God arkitektur, varige og gode materialer og respekt for miljø og omgivelser skal være vårt varemerke».