Skribentseminar om mat og jord

Tid: 23.09.15, 
Sted: Prindsen – Storgata 36 i Oslo

Arrangør: Stiftelsen Kore
Tid: 23. september, kl. 18.00
Sted: Prindsen – Storgata 36 i Oslo

Vi vil ha frukt- og grønnsaksspalter i avisene, landbruksskribenter som skaper overskrifter og matforskere som er synlige i den offentlige debatten. Vi inviterer derfor skribenter, journalister og andre formidlingsengasjerte til et inspirerende seminar omkring temaet jordbruk og matkvalitet. Alle oppfordres til å ta med sine egne tidsskrift/aktuelle prosjekter, eller annet som kan være til felles inspirasjon.

Innledning av blant andre Per Styregård, som har lang erfaring som redaktør for blant andre Systembolaget, Swedish Gourmet Magazine og White Guide, og som vinskribent for Aftonbladet, Tidningen Metro og Dagens Industri.

I tillegg får vi høre fra Elise Matilde Lund, forskningsformidler og daglig leder i forskningsdatabasen Kore, Charlotte Lilleby Kildal, redaktør i tidsskriftet Tvergastein – og Regine Andersen, daglig leder i Oikos – økologisk Norge.

Velkommen til en jordnær skribent- og formidlingsworkshop!

  Påmelding: Hanne Gideonsen hannegide@gmail.com