Master Class: Japansk kokkekunst med blikk mot framtida

 Arrangør: Kulinarisk Akademi
Tid: 23. september, kl. 18.00-21.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen

Hvordan kan det tradisjonelle japanske kjøkken inspirere til løsninger rundt fremtidens mat?

Den japanske kokken Masayo Funakoshi holder en master class under ØKOUKA, og her vil hun vise oss hvordan bruk av gamle tradisjoner som sjøgress og fermentering kan få ny verdi for det nordiske kjøkken.

Masayo tar for seg de mest essensielle byggesteinene i det japanske kjøkken og lærer oss litt om deres filosofi rundt balanse og harmoni i måltidet. Masayo har sin bakgrunn fra New York hvor hun opprinnelig studerte kunst, men etter å ha fått øynene opp for det kreative rommet som lå i kokkefaget hoppet hun over til Institute of Culinary Education. Sin læretid fikk hun på steder som Blue Hill og Union Pacific, før hun reiste ut og praktiserte som kokk langs vestkysten av USA, og i Stillehavet på seilskipet til eierne av Quiksilver.

Deltakeravgift: Kr. 1500,-.

Inkluderer råvarer, avsluttende måltid og vinsmaking.

Klassen forutsetter at man er kokkefaglig eller hobbykokk på høyt teknisk nivå.

Det tas forbehold om avlysning ved for lavt deltagerantall.

Påmelding: Meld deg på her!

Foto arkiv Food Studio, fotograf: Hamada Hideaki