Sunt snop- og sjokoladekurs

Tid: 23.09.15, 17.30-20.00
Sted: Mesaninen (2. etasje), Mathallen Oslo

Arrangør: Margit Vea og Mathallen Oslo 

Lær å lage deilig, hjemmelaget sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad

Vi bruker rene økologiske ingredienser, sunnere alternativer og skånsomt fremstilt kakao som gjør at resultatet blir en deilig og næringsrik sjokolade som inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler. Vi skal selvfølgelig nyte all den gode sjokoladen vi lager, og kanskje blir det litt å ta med hjem også?

Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at flest mulig får økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder, og videre blir motivert til å lage mer mat fra grunnen av. De fokuserer på betydningen av gode måltider, som igjen vil bidra til bedre livskvalitet, bedre helse og økt matglede.

Deltakeravgift: Kr. 650,- for voksne / Kr. 450,- for barn
Påmelding her 
Max antall: 15 personer