Gartnerhallen

Gartnerhallen SA er et landsdekkende samvirkeforetak som sikrer forbrukerne norskprodusert frukt, bær, grønnsaker og potet. Gartnerhallen består av 1154 dyktige frukt- og grøntprodusenter som dyrker gode, sunne og trygge kvalitetsprodukt på jorder, i frukt- og bærhager og i veksthus rundt omkring i hele Norge.

Flere av bøndene i Gartnerhallen bidrar til å levere økologisk frukt og grønt på det norske markedet. Vi har produsenter som leverer økologiske produkter til Bama – både økologisk potet, økologiske grønnsaker, økologisk frukt og økologisk jordbær. I tillegg har vi flere bønder som dyrker økologiske produkter i mindre skala, og som selger disse lokalt.

Gartnerhallen vil være med å dekke etterspørselen etter økologiske produkt i Norge, og har derfor et mål om å øke salg og produksjon av økologisk frukt og grønt. Gjennom å sponse Økouka i Oslo ønsker vi å fremme både interessen for og kunnskapen om økologisk matproduksjon. Garterhallens produsenter bidrar også med å skaffe økologisk frukt og grønt til Økouka, hovedsakelig til Åpningsfrokosten og til Bygdefesten.

Vi liker å si at norsk frukt og grønt er det beste i verden. Men norsk frukt og grønt produsert på økologisk vis gir helt spesielle produkt. Har du for eksempel smakt hvor godt en knasende sprø økologisk gulrot smaker? Det kan virkelig anbefales!

Vi ønsker alle en god Økouke – og nyt maten med ekstra god samvittighet!

Les mer på Gartner.no