Bygdefest på Bygdøy

Tid: 26.09.15, 16.00-22.00
Sted: Bygdø Kongsgård

Arrangør: ØKOUKA

Vi dekker langbord på låven og du er invitert!

For å markere og applaudere en fantastisk uke med gode smaker, ny lærdom og flotte opplevelser inviterer ØKOUKA til låvefest på selveste Kongsgården! Kvelden baseres på de flotte ressursene vi har rundt oss – råvarer, kunnskap om økologi og ikke minst de ærverdige omgivelsene på Kongsgården.

Festen begynner med en varm velkomst kl. 16.00 hvor gjestene få innblikk i ulike temaer knyttet til økologi. Vi får besøk av fire kunnskapspersoner. Hver og en skal dele sin historie og lidenskap om jord. Gjør deg klar til å delta, dette blir ingen forelesning!

Linda Jolly er universitetslektor og jordentusiast. Hun vil vise deg hvordan man lager kompost på Hengsenga i Oslo.

Veslemøy Olavsbråten driver til daglig den økologiske gården Sansegården og vil fortelle om melk og alt det spennende man kan gjøre med restmat.

Marianne Leisner fra det nyoppstartede Gartneriet på Bygdøy har omvisning på Gartneriet

Amy Franseschini fra Future Farmers kommer opprinnelig fra California. Som kunstner utfordrer hun omgivelsene rundt seg med en bærekraftig holdning. Lørdag åpner hun for en diskusjon rundt jord og hvordan vi forholder oss til jorda i vårt daglige liv.

Bondelagskokken Karla Siverts fra Smalhans vil sammen med sitt team stå for en fem retters meny med deilige råvarer fra lokale bønder, grønnsaker fra Gartnerhallen, egen dyrkede grønnsaker fra Gartneriet, meieriprodukter fra Tine og ikke minst kaffe fra Tim Wendelboe. Menyen og er selvsagt økologisk og det vil være mulighet til å kjøpe drikke i baren hvor Frederik fra Non Dos kan fortelle deg alt om vin!

Velkommen skal du være!

Trykk her for å melde deg på!