Fermenteringskurs

22. september 2018, 12:00 | Ål frivilligsentral, Torget 6, Ål | Buskerud

Arrangør: Hallindal Museum

kalender-title

Sted: Ål frivilligsentral, Torget 6, Ål, Buskerud

Tidspunkt: 22. september 2018 kl 12:00

Avsluttes: 22. september 2018 kl 14:00

Arrangementet på Facebook

Céline Battédou kjem til Ål for å lære bort kunsten å fermentere grønsaker, denne gongen også chutney. Céline er frå Frankrike, busett i Norge og har i fleire år arbeidt med vegleiing innan ernæring. Ho held mat- spire- hage- og naturkurs og er ein svært inspirerande kurshaldar, som ein bør nytte høve til å møte. Ho seier: «Å fermentere mat er døren til en bedre helse, og det hjelper deg til å ha en bedre balanse i livet ditt. Det har en innvirkning på fordøyelsen, immunsystemet og humøret blant annet.» I kurset lærer ein om fermentering, lagar og smakar på fermenterte grønsaker og chutney.

Til grønsaksblandinga tek du med ingrediensar sjølv, til chutneyen fer du mellom anna lokale epler. Me hyggar oss med ein kopp te av lokale urter, medan Céline formidlar av sin kunnskap.

Pris for kurset: 550,-

Harteleg velkomen!

For meire info / påmelding:
lindhjem@buskerudmuseet.no, 32081770, 91322686 (sms).

< Tilbake til kalenderen