Fermenteringskurs: Probiotisk drikke!

26. september 2018, 17:30 | Sandefjord | Vestfold

Arrangør: Fat og fe

kalender-title

Sted: Sandefjord, Vestfold

Tidspunkt: 26. september 2018 kl 17:30

Passer for: Voksne

Billettpris: 550,-

Meld deg på

Arrangementet på Facebook

Lær å lage fantastisk gode og sunne fermenterte drikker som vannkefir og kombucha.

Vår erfaring er at fermentert drikke er en veldig enkel og overkommelige måte å tilføre mer fermentert mat og probiotiske bakterier i den daglige kosten. Det er supergodt, går raskt å lage og tilfører mange gode bakterier til tarmen. Disse drikkene fremmer god tarmhelse hos både store og små. Med eller uten startkultur så er det enkelt å få til hjemme. I løpet av kurset blir vi mer kjent med kombucha, ingefærøl, vannkefir og metodene for å lykkes med å lage de hjemme. Vi smaker på alle drikkene og man lærer kunsten å fermentere slik forfedrene våre alltid har gjort det.

Céline Battdou, som skal holde kurset, er spirespesialist, ernæringsveileder og kreativ chef fra Frankrike. Hun har lang erfaring med fermentering og har holdt kurst i tradisjonell matlaging i en årrekke. Med andre ord, en kunnskapsrik dame man kan lære mye av!

Pris: kr. 550,- Billetter kjøpes i Fat og Fes nettbutikk under «kurs».

< Tilbake til kalenderen