Fermenteringskurs: Surkål ØKOVEKA Bergen

22. september 2018, 12:00 | Reindyrka | Bergen

Arrangør: Reindyrka, ØKOVEKA Bergen og matmagi.no

kalender-title

Sted: Reindyrka, Bergen

Tidspunkt: 22. september 2018 kl 12:00

Avsluttes: 22. september 2018 kl 13:00

Passer for: Alle

Billettpris: 340,00

Meld deg på

Arrangementet på Facebook

Fermentert surkål er en av de beste, eldste og sikreste måtene å tilføre mage-tarm-systemet gode bakterier.
Surkål er enkelt å lage, holder seg lenge og noen få skjeer flere ganger i uken er nok for å skape balanse og velvære for tarmen din!

Kursholder:
Integrative Nutrition Health Coach og matblogger Johanna Dyngeland

Pris: 340kr

Ta med forkle, skjærebrett, stor kniv, stor skål og et større syltetøy-glass.

Påmelding bare via Billettlenken; påmelding er bindende!

< Tilbake til kalenderen