Foredrag med Gry Hammer og Inge Lindseth

24. september 2018, 18:00 | Th. Petersons gate 4 - Moss Kiropraktikk & Helse | Østfold

Arrangør: Økouka Østfold og Moss Kiropraktikk & Helse

kalender-title

Sted: Th. Petersons gate 4 - Moss Kiropraktikk & Helse, Østfold

Tidspunkt: 24. september 2018 kl 18:00

Avsluttes: 24. september 2018 kl 21:30

Passer for: Voksne og ungdom

Billettpris: kr 200 per foredrag eller kr 300 for begge foredragene

Arrangementet på Facebook

Matblogger og forfatter Gry Hammer og ernæringsfysiolog Inge Lindseth kommer for å holde foredrag om kosthold og ernæring.
Gry Hammer, årets matblogger 2017 og forfatter av flere bøker, starter med å prate om hvorfor det er lurt å spise mat som er lagd på gamle tradisjoner. Hvorfor bør vi koke kraft og fermentere maten? Jo, fordi det gjør maten lettere å fordøye og det blir lettere for kroppen å ta opp næringsstoffene i maten. Se gjerne facebook-siden til Gry: Fermentering og Kraft med Gry Hammer
Ernæringsfysiolog Inge Lindseth, som til daglig jobber ved BalderklinikkenØkologisk Norge og er rådgiver for enkelte toppidrettsutøvere, skal prate om hvorfor et sunt kosthold handler mindre om næringsstoffer og kalorier, og mer om hva vi gjør med maten før den havner på tallerkenen. Forskningsbasert foredrag om hvordan ny viten om tarmflora, måltidsmønstre, matstruktur og fremmedstoffer påvirker helsen, og fysisk og mental prestasjon. Inge kommer også til å prate om hva man bør spise før, under og etter en stor anstrengelse. Få med deg noen nyttige tips om du skal gjennomføre et lengre løp.

http://kiropraktikk-helse.no/moss-kurs/

Pris kr 200 pr foredrag eller kr 300 for begge foredragene.
Betaling på vipps 527024 eller kontant.
Tid: Gry Hammer kl 18:00 – kl 19:00. Inge Lindseth kl 19:15 – kl 20:30.

< Tilbake til kalenderen