Friskere og sunnere barn

26. september 2018, 18:00 | Gamle Slaktehuset Allaktivitetshus Strandgata 70, 5528 Haugesund, Norway | Rogaland

Arrangør: ØKOUKA Rogaland og Margit Vea

kalender-title

Sted: Gamle Slaktehuset Allaktivitetshus Strandgata 70, 5528 Haugesund, Norway, Rogaland

Tidspunkt: 26. september 2018 kl 18:00

Avsluttes: 26. september 2018 kl 21:00

Passer for: Alle

Billettpris: 650,-

Meld deg på

Arrangementet på Facebook

Dette seminaret er særlig aktuelt for dere som har barn eller som jobber med barn. Det er et nyttig seminar for dere som har barn med intoleranse og/eller allergi, dere som har barn med diagnoser som ADHD, innefor autismespekteret eller har barn som ofte er syke. Det er også et nyttig kurs for dere som er eller planlegger å bli gravide. Lege Geir Flatabø, gründer Renate Lunde og daglig leder i Vossabia, daglig leder av Urantiaklinikken Anne Britt Malqui og matkursutvikler Margit Vea holder foredragene denne dagen.

PROGRAM

17:30–18:00
– Oppmøte og registrering. Suppe med brød.

18:00
– Velkommen og presentasjon av programmet

18:05–18:50
–  Mikrobiomets betydning for tarmfloraen og immunforsvaret
Foredragsholder: Geir Flatabø, lege med erfaring ved å bruke kosthold som viktig støttebehandling.

19.00–19:35
– Kraft og innmat, næringstettmat. Sprøytemidler og klor i drikkevann, hvordan det påvirker tarmfloraen.
Foredragsholder: Anne Britt Malqui, daglig leder Urantia Klinikken

19:40 –20.15
Urter og barn! Bruk urter for å styrke barnas immunsystem, for å behandle ulike sykdommer, infeksjoner, hudplager, og annet som oppstår med barn.
Foredragsholder: Renate Lunde, mor til Vossabia, Emil og Ylva.

20:20–20:55
–  Ultraprossessert mat og miljøgifters innvirkning på barns helse. Kan vi ikke spise fisk heller lengre? Foredragsholder: Forfatter og matkursutvikler Margit Vea, med master i helsefremmende arbeid. 

20:55–21:00
– Avslutning

< Tilbake til kalenderen