Kurs i fermentering i samarbeid med ØKOVEKA

21. september 2018, 17:30 | Kaland Skole | Bergen

Arrangør: ØKOVEKA Bergein, Reindyrka og Matmagi.no

kalender-title

Sted: Kaland Skole, Bergen

Tidspunkt: 21. september 2018 kl 17:30

Avsluttes: 21. september 2018 kl 20:30

Passer for: Alle

Billettpris: 800,-

Meld deg på

Arrangementet på Facebook

Fermentert mat smaker både godt og tilfører kroppen millioner av melkesyrebakterier, som er bra for tarmhelse og god fordøyelse. Ikke bare brukte man fermentering til å holdbar gjøre mat før i tiden, men man visste og om de gunstige effektene for helsen.
Lær deg bland annet å lage sauerkraut, sylteagruk, surdeigsrundstykker og vann-kefir.
Ta med deg flere sylteglass for å ta med hjem matprosjektene dine.
Det blir en fullverdig middag, hvor vi lager et stort koldbord med mat som passer perfekt til alt vi skaper den kvelden; så kom sulten!
Velkommen til et gøy og lærerikt kurs!

Kursholder:
Integrative Nutrition Health Coach Johanna Dyngeland

Påmelding: Johanna@matmagi.no

Påmeldingsfrist: 16.09.2018

Pris: 800kr

< Tilbake til kalenderen