Lokalmatdag på Breivoll Gård DNT

21. september 2019, 11:00 | Breivoll Gård, Breivoldveien, 1407 Vinterbro | Oslo

Arrangør: Breivoll Gård, DNT, DNT Oslo og Omegn og Økologisk Norge

Sted: Breivoll Gård, Breivoldveien, 1407 Vinterbro, Oslo

Tidspunkt: 21. september 2019 kl 11:00

Avsluttes: 21. september 2019 kl 15:00

Billettpris: Gratis og åpent for alle uten påmelding

Breivoll Gård innerst ved Bunnefjorden i Ås kommune er DNT Oslo og Omegns nye perle av et sted, og foreningens storsatsing på inkluderende nær-friluftsliv.

Under ØKOUKA 2019 samarbeider DNT med Økologisk Norge og Breivolls Venner om en lokalmatdag med påfyll både for hjerne og gane, i tillegg til spennende aktiviteter for barn. Her blir det mat, friluftsliv og bærekraft i skjønn forening!

De minste barna får hilse på kyllinger og kaniner, og alle kan forsøke kjøring med hest og vogn. Flere lokale bønder selger gårdsprodukter, og for større barn og ungdom blir det orienteringsløp, kanopadling og kurs i omsøm. Du kan blant kjøpe skiver av økologisk helgrillet lam og nystekte sveler. Håøya naturverksted selger Halloumiburgere.

Sofasamtaler: Hva skal vi spise for å bevare naturen?

Fra kl 13 til kl 1345 inviterer vi til sofasamtaler om mat og miljø: Hva bør vi spise og hvordan må maten vår produseres for at vi kan ta best mulig vare på naturen og kulturlandskapet, sikre god dyrevelferd og ta vare på egen helse? Veltalende representanter fra ulike leire vil intervjues, inkludert en turgåer som liker å gå lange turer. Hun vet mye om hva som er sunt å spise, men hun krever noen klare svar fra sofaen på om det hun har i sekken er bra for naturen og dyra.

Arrangementet er gratis og godt egnet for barnefamilier.

< Tilbake til kalenderen