Losætermiddag

26. september 2018, 17:00 | Losæter i Bjørvika | Oslo

Arrangør: Losæterforeninga / Foodstudio / Villbrygg

kalender-title

Sted: Losæter i Bjørvika, Oslo

Tidspunkt: 26. september 2018 kl 17:00

Avsluttes: 26. september 2018 kl 20:30

Food Studio og Villbrygg samarbeider om en Losætermiddag under årets ØKOUKA. Sammen med dere plukker vi grønnsaker og urter fra den urbane sætra og tilbereder maten i det skulpturelle bakehuset. Du er hjertelig velkommen til god og nær mat i fantastiske omgivelser – enten du kommer alene, med barn eller venner.

Villbrygg Håndverksbryggeri serverer deres fermenterte leskedrikk, en frisk og perlende  vannkefir. For anledningen er den er smaksatt med urter fra Losæters urbane urtedyrkere – Herbanists. Villbrygg bruker kun økologiske råvarer, ville vekster og planter fra urban dyrking. Fermenteringsmetodene deres gir unike og komplekse smaker som kan drikkes med god samvittighet.

Food Studio er et kollektiv og en ideell organisasjon som jobber for matempati – en grunnleggende kunnskap om hva mat er og dets kretsløp. Til daglig jobber kollektivet på ulike arenaer rundt om i verden med bærekraftsprosjekter av ulike slag.

Losæter og bybonden kultiverer en åker med urkorn, lager levende matjord, pallekarmer, grønnsaksbed, kompost og tilbyr et skulpturelt bakehus – midt i byen! Her finner du spennende arrangementer med fokus på kultur og urbant landbruk gjennom hele året. Losætermiddagene er et åpent, fast arrangement gjennom sommermånedene

< Tilbake til kalenderen