Nullingen av Paul Abel med forfatter Bjørn Vatne

03. oktober 2018, 17:30 | Randaberg Folkebibliotek | Rogaland

Arrangør: ØKOUKA Rogaland og Randaberg Folkebibliotek

kalender-title

Sted: Randaberg Folkebibliotek, Rogaland

Tidspunkt: 03. oktober 2018 kl 17:30

Avsluttes: 03. oktober 2018 kl 18:30

Passer for: Alle, barnefamilier

Billettpris: Gratis

Arrangementet på Facebook

I forlengelsen av Økouka byr vi på et bokbad med en høyst aktuell forfatter, Bjørn Vatne med boka «Nullingen av Paul Abel», en fortelling som tar oss inn i nær framtid til en klode i dyp krise. Boka er utgitt i år og mottok strålende anmeldelser. Blant annet ga Sigmund Jensen i Stavanger Aftenblad terningkast seks og skreiv:

«Nullingen av Paul Abel» er en imponerende, fantasirik, språklig oppfinnsom og underholdende roman om blind tro versus sunn skepsis, fornuft versus følelser, forførelse versus overbevisning, og om et offentlig drømmespråk og den falske forestillingen om et selv, foruten ymse tankevekkende filosofiske refleksjoner – en på alle måter fascinerende roman.»

Bokbader er Kristin Aalen. Hun står bak nettstedet kulturkritikk.no og har bak seg blant annet 19 år som kulturjournalist i Aftenbladet. Forfatter Bjørn Vatne er fra Ålesund, han debuterte i 2015 med boka «Slik skal vi velge våre ofre» som det året ble kåret til årets roman av norske bokbloggere. Og nå er han altså aktuell med «Nullingen» av Paul Abel.

< Tilbake til kalenderen