Øko-orientering

29. september 2018, 11:00 | Start og slutt ved Cultura-standen på markedet ved Mølleren Sylvia i Hegdehaugsveien 12 | Oslo

Arrangør: Cultura Bank og ØKOUKA

Sted: Start og slutt ved Cultura-standen på markedet ved Mølleren Sylvia i Hegdehaugsveien 12, Oslo

Tidspunkt: 29. september 2018 kl 11:00

Avsluttes: 28. september 2018 kl 18:00

Billettpris: Gratis

Arrangementet på Facebook

Bli med på Øko-orientering og du kan vinne  økologiske matkasser fra Kolonihagen i en måned, levert på døra (verdi kr 3736,-).

Har du vært med på orientering før? Vi har byttet ut skogen med Oslos gater og inviterer til tidenes første Øko-orientering! Samarbeidspartnerne Cultura Bank og Økouka deler et felles mål om å fremme økologiske virksomheter, og denne dagen har vi fått med oss et knippe av Oslos økologiske forretninger på å lage en spennende løype hvor du kan utforske butikker som driver med økologisk virksomhet innen blant annet mat, drikke, klær og annet.

Slik deltar du:

  1. Møt opp på Cultura-standen på Mølleren Sylvia i Hegdehaugsveien 12 den 29/9 (11-18) eller kom innom bankens lokaler i Holbergsgate 1 på hverdager hele Økouka (10-15).
  2. Ta med deg Cultura-kortet og kart som du får utdelt eller bruk dette kartet på telefonen din
  3. Finn fram til butikkene, hvor du stempler kortet ditt
  4. Returner til Cultura-standen for å bli med i trekningen av premien! Du kan også registrere kortet i Cultura Banks lokaler i Holbergsgate 1, 24-28/9 og 1/10 (kl 10-15).
  5.  Som deltager får du en rabatt fra butikkene som kan brukes innen 1/4-2019

Det er kun tillatt å bevege seg til fots, på sykkel, eller med kollektivtransport. 5 stempel gir 1 lodd i lotteriet, 12 stempel gir 3 lodd.

Hele runden til fots tar ca 2-3 timer avhengig av hvor lenge du blir på hvert sted, men du kan selv velge om du vil besøke alle postene. En mini-orientering tar ca 30 min. Men husk! – hvis du besøker flere poster så øker vinnersjansene dine.

Øko-orientering er en flott mulighet for alle store og små til en fin lørdagstur i Oslo, samtidig som du blir bedre kjent med økologiske forretninger i byen du bor i!

Se mer på www.orientering.cultura.no

Meld deg på arrangementet på Facebook

< Tilbake til kalenderen