ØKOVEKA Bergen på Reindyrka

21. september 2018, 09:00 | Reindyrka | Bergen

Arrangør: Reindyrka

kalender-title

Sted: Reindyrka, Bergen

Tidspunkt: 21. september 2018 kl 09:00

Avsluttes: 30. september 2018 kl 19:00

Passer for: Alle

Arrangementet på Facebook

Under ØKOVEKA Bergen vil me ha ekstra fokus på våre lokale produsentar. Kom innom for ein smaksprøve – eller for å utforske vår heiløkologiske matvarebutikk.

_________

I tillegg har me ulike ØKOVEKA hendingar denne veka:

LØRDAG 22. SEPTEMBER

KURS I FERMENTERING K 12.00 – 13.00

Fermentert surkål er en av de beste, eldste og sikreste måtene å tilføre mage-tarm-systemet gode bakterier.
Surkål er enkelt å lage, holder seg lenge og noen få skjeer flere ganger i uken er nok for å skape balanse og velvære for tarmen din!

Kursholder:
Integrative Nutrition Health Coach og matblogger Johanna Dyngeland
Pris: 340kr
Ta med forkle, skjærebrett, stor kniv, stor skål og et større syltetøy-glass.

 

Påmelding bare via Billettlenken; påmelding er bindende!
https://www.matmagi.no/kurs-og-pamelding/

TIRSDAG 25. SEPTEMBER:

SJOKOLADEKURS kl 17.30 – 19.30 FULLT

I anledning ØKOVEKA Bergen vil vår ambassadør Siren Myrmel, lære deg hvordan du enkelt kan lage din egen sunne sjokolade helt uten raffinert sukker. Vi bruker kun naturlige ingredienser, sunnere alternative søtningsmidler og skånsomt fremstilt kakao som gjør at resultatet blir en deilig næringsrik sjokolade proppfull av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Økologisk sjølvsagt!

Velkommen, og kom gjerne i god tid.

Kursholder: Siren Myrmel
Pris: kr 390,- inkludert smaksprøver og oppskriftshefte.
https://www.facebook.com/events/402736693589149/

TORSDAG 27. SEPTEMBER

SURDEIGSVERKSTED med Sabines Surdeig kl 17.30 – 19.00

Lag din egen økologiske surdeig STARTER under ØKOVEKA Bergen

Sabines Surdeig tar deg igjennom alt du må vite om surdeig, snille bakterier for tarmen og norsk økologisk urkorn.
Hvorfor er det så viktig å velge økologisk korn? Hva gjør surdeig for melet, fordøyelsen og ernæring?

Alle får lage sin egen surdeig med valgfritt mel og tar den med hjem med en «oppskrift» for å holde liv i den!
Til slutt koser vi oss med surdeigsvafler !

Ta med et lite glass, penn og papir.

Kursholder: Sabine Henlin
Pris kr 300,-
Påmelding/Betaling innen 20. september.
vipps 48890145
send post til sabine@henlin@gmail.com
https://www.facebook.com/events/832591843798008/

< Tilbake til kalenderen