Shinrin Yoku / Skogsbad og vandring

22. september 2018, 12:00 | Kiosken ved Sognsvann | Oslo

Arrangør: Skogsbad.no

kalender-title

Sted: Kiosken ved Sognsvann, Oslo

Tidspunkt: 22. september 2018 kl 12:00

Avsluttes: 22. september 2018 kl 15:00

Billettpris: Kontaktinfo og påmelding til: Silje Michaela Kvalheim, siljemichaela@gmail.com, tlf: 48355721

Shinrin-Yoku oppsto i Japan på 80-tallet og betyr å ta inn skogens atmosfære eller å skogsbade. Vi vandrer rolig i skogen, åpner opp sansene, senker skuldrene, får kontakt og lar naturens medisin virke. Gjennom enkle invitasjoner guides deltagerne inn i sanselige opplevelser og tilstedeværende øyeblikk som ofte forsterker kontakten med naturen.

Shinrin Yoku er helt nytt i Norge, men veldig populært i både Europe og USA- i tillegg til Japan.

Vandringen tar mellom 2-3 timer og vi forflytter oss vanligvis ikke mer enn 1 km. Du trenger ikke å være i god form for å delta.

«Det var en fantastisk fin opplevelse! Turen vekket alle mine sanser, og jeg følte meg levende og i god kontakt med meg selv og omgivelser. Jording var viktig erfaring fra turen. Avslutning med te-seremoni falt helt i smak. Silje var en svært inspirerende guide.» Deltager Irina Micovic Greni

Oppmøte ved Sognsvann kiosken.
Pris: 200 NOK betales med Vipps eller kontant ved oppmøte.

Om guiden:
Silje Michaela Kvalheim er Forest Therapist guide gjennom Assosciation of Forest and Therapist Guides and Programs i USA, 1 av 2 guider i Norge. Silje har lang erfaring med dans, bevegelse og yoga/taichi. Guidens rolle i Forest Therapy er å åpne dørene for kontakt med naturen.

< Tilbake til kalenderen