Surdeigstarter verkstad – ØKOVEKA Bergen – FULLT –

27. september 2018, 17:30 | Reindyrka | Bergen

Arrangør: Sabines Surdeig, Reindyrka og ØKOVEKA Bergen

kalender-title

Sted: Reindyrka, Bergen

Tidspunkt: 27. september 2018 kl 17:30

Avsluttes: 27. september 2018 kl 19:00

Arrangementet på Facebook

Under Økoveka Bergen, skal du lage din egen økologisk surdeig STARTER , base, mother, moder, Herman eller Sour Lucy!

Sabines Surdeig tar deg gjennom alt du må vite om surdeig, snille bakterier for tarmen og norsk økologisk urkorn.
Hvorfor er det viktig å velge økologisk korn? Hva gjør surdeig til melet, fordøyelsen og ernæring?
Du får tips om hvordan å pleie en starter og hva du kan gjøre så at den er ZERO WASTE! Nei, vi skal ikke kaste!

Alle får lage egen surdeig STARTER med valgfritt mel og tar den med hjem med en «oppskrift» for å holde liv i den!
Til slutt så koser vi oss med surdeigsvafler !

Ta med et lite glass, pen og papir.
Pris: 300
Påmelding /betaling innen 20. september.
Vips: 48890145
mail til: sabinehenlin@gmail.com

< Tilbake til kalenderen