Hopp til innhold

Norgesmesterskap i Ost

Regionale meieri og ysteri er viktige for distriktene, ostemangfold, kulturlandskap, beredskap og som tradisjonsbærere! 

Informasjon

  • Dato: 18. sep. 2025 - 12:00
  • Sted: Vulkan Arena, Oslo
  • Se kart
  • Arrangør: Norsk Gardsost

I Norge yster omlag 200 produsenter og meieri over 500 forskjellige oster, basert på lokal og norsk melk. Over 25% av disse yster økologisk ost.

Fagsamling

Sted: Pokalen Pub, Oslo Vulkan
Tidspunkt: 12.00 - 16.00

Fagsamling for bransjefolk med tema: Verdens beste ost – hvordan sikrer vi rekrutteringa? Det blir innlegg, kåseri, panelsamtale og masse deilige smaksprøver av ost og sider. Vi får besøk av både Lise Finckenhagen og Christoffer Sjuve.

Se fullstendig program her.

Finalefest

Sted: Vulkan Arena, Oslo
Tidspunkt: dørene åpner kl. 18.00, finalen starter kl. 19.00

Sitt i salen når de ti beste ostene bedømmes live på scenen, og vinneren kåres. Etterpå feirer vi med et lekkert ostebord bestående av kveldens medaljevinnere og et DJ-sett fra Frk. Konradsen. De som foretrekker roligere omgivelser, kan trekke seg tilbake til Pokalen Pub.

Om Frk. Konradsen: Folkebeats, hallingkast og trass står i fokus – og tradisjonalister holder pusten når hun entrer klubbscenen. Med inspirasjon fra natteliv i London, felelåt i nord, og lidenskap for folkedans frembringes et sett bestående av originale og eksterne kreasjoner som vil skape nostalgisk stemning uansett hva forholdet til det tradisjonelle skulle være.

Kontaktperson

Norsk Gardsost
Tilbake til toppen