Hopp til innhold

Bak ditt eget surdeigsbrød!

Påmelding innen 20. september

Informasjon

  • Dato: 25. sep. 2023 - 12:00 - 19:00
  • Påmeldingsfrist: 20. sep. 2023
  • Sted: Toldbodgaten 106, Gamle Fredrikstad
  • Se kart
  • Tema: bakekurs, surdeigskurs
Anders Amundsen er baker og musiker, og eier mikrobakeriet "Elingaardsbrød" som leverte brød på døren under pandemien. Han bruker kun økologisk steinmalt mel i sitt bakverk. Anders har gått i lære hos Martin Fjeld på Ille Brød i Oslo, som ifølge Hellstrøm er leverandør av landets beste surdeigsbrød.

Lunsj blir servert med bakerens brød og annet godt. Det vil også bli naturlige pauser gjennom dagen der Anders vil gi kunnskap om surdeigsbaking og god kaffe som lages og blir servert deltagerne.

Kursavgift: kr 500.- inklusive lunsj og ingredienser til bakingen.

Bindende påmelding innen 20. september til: barrocodama@gmail.com

Maks. 7 deltagere.

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge, og knytte det til folks hverdag. Årets tema er #takkformaten.
Tilbake til toppen