Informasjon
- Dato: 21. sep. 2025 - 11:00 - 19:00
- Sted:
Søndag 21.september kl 11-18
Elingaardsbrød er et lite surdeigsbakeri i Onsøy driftet av Anders Amundsen, baker og musiker. Anders har vært hjemmebaker siden 2017 og valgte å ta steget videre med å starte mikrobakeri i 2021.
Elingaardsbrød har fokus på gode råvarer og bruker utelukkende økologisk steinmalt mel.
Vi gjentar fjorårets suksess med surdeigsbaker og musiker Anders Amundsen.
Lunsj blir servert med bakerens eget brød og godt tilbehør.
Arrangementet er en del av Økouka 2024. ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. Se flere arrangementer på Okouka.no Påmelding til Anders Amundsen e-post: elingaardsbrod@gmail.com
Påmeldingsfrist: 17. september
Kursavgift: kr 600.- inkl lunsj og det du trenger til bakingen. Ta gjerne med forkle og innesko.
Max 7 deltakere Kurset er nå fulltegnet.
Program
-
21. sep. 2025
- 11:00 - 19:00 :