Hopp til innhold

Mozzarellakurs

Vil du være med å lage fersk økologisk mozzarella?

Informasjon

  • Dato: 27. sep. 2023 - 18:00
  • Sted: Rygge Meieri
  • Se kart
  • Arrangør: Rygge Meieri, Økouka Østfold
  • Tema: mozarella, matkurs
Vi gjentar den store suksessen fra fjoråret og inviterer deg til å bli med inn til Rygge Meieri hvor du får være med på å lage din egne ferske mozzarella.
 
Rygge Meieri er det eneste lokale meieriet i Østfold som produserer lokalmat på økologisk melk fra egen gård. Her lages norske spesialoster for hånd og yoghurt lages på tradisjonsrik metode.
 
Denne kvelden vil du lære om hele ysteprosessen fra melken tappes i ystekaret til du har din egne ferske mozzarella i hånden. Etter endt kurs vil du få med deg fersk mozzarella hjem.
 
Til denne kvelden er det kun ni plasser tilgjengelig, førstemann til mølla! Ikke vent med å sikre deg en stor matopplevelse med mye læring.
Meld deg på til eline@ryggemeieri.no
Pris: 1000,-
 
ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge, og knytte det til folks hverdag. Årets tema er #takkformaten.

Kontaktperson

Eline Felle Gammelsrød
Tilbake til toppen