Barnas store middagsselskap - et kokkekurs for barn
Vi inviterer til kokkeleringskurs for barn på Geitmyra matkultursenter.
Informasjon
- Dato: 17. sep. 2024 - 16:00 - 19:00
- Sted: Geitmyra Makultursenter
- Se kart
Sammen lager vi velsmakende mat med næringsrike og økologiske råvarer rett fra jorda. Vi bruker planter fra hagen og sesongen.
Mat fra grunnen av - som ikke bare smaker kjempegodt, men også gjør godt.
Barna vil lære om
- Lage mat fra bunnen av
- Sylting og fermentering
- Næring i råvarene
- Hvordan jobbe som en kokk i et kjøkken
- Hvordan stelle i stand til middagsselskap
Etter kurset dekker vi bordet med blomster og natur for å nyte maten vi har laget.
Husk å ta på deg de klærne du vil ha på deg i middagsselskapet, og ta med eget forkle hvis du har! Foreldre er invitert til å komme på middagsselskapet.
Alder: passer fra 6 år og oppover.
Maks 10 plasser. 120,- kroner pr barn.
Tid: 16:00 - 19:00.
Påmelding til: https://okouka-oslo.hoopla.no/organizer/ticket/events/2893112077/stats
Dette arrangementet er støttet av Økouka Oslo og Viken Fylkeskommune.
Kurset holdes av kokkene Jacob Nodeland Germain & Mira Beckstrøm Laurantzon. De har lang erfaring med å lage mat sammen med barn, både fra kurs, skolekjøkkenundervisning og ville vandringer i skog og mark.