Hopp til innhold

Barnas store middagsselskap - et kokkekurs for barn

Vi inviterer til kokkeleringskurs for barn på Geitmyra matkultursenter.

Informasjon

  • Dato: 17. sep. 2024 - 16:00 - 19:00
  • Sted: Geitmyra Makultursenter
  • Se kart

Sammen lager vi velsmakende mat med næringsrike og  økologiske råvarer rett fra jorda. Vi bruker planter fra hagen og sesongen. 

Mat fra grunnen av - som ikke bare smaker kjempegodt, men også gjør godt.

Barna vil lære om

  • Lage mat fra bunnen av
  • Sylting og fermentering
  • Næring i råvarene  
  • Hvordan jobbe som en kokk i et kjøkken
  • Hvordan stelle i stand til middagsselskap

Etter kurset dekker vi bordet med blomster og natur  for å nyte maten vi har laget.

Husk å ta på deg de klærne du vil ha på deg i middagsselskapet, og ta med eget forkle hvis du har! Foreldre er invitert til å komme på middagsselskapet. 

Alder: passer fra 6 år og oppover. 

Maks 10  plasser. 120,- kroner pr barn. 

Tid: 16:00 - 19:00. 

Påmelding til: https://okouka-oslo.hoopla.no/organizer/ticket/events/2893112077/stats

Dette arrangementet er støttet av Økouka Oslo og Viken Fylkeskommune. 

Kurset holdes av kokkene Jacob Nodeland Germain  & Mira Beckstrøm Laurantzon.  De har lang erfaring med å lage mat sammen med barn, både fra kurs, skolekjøkkenundervisning og ville vandringer i skog og mark.

Kontaktperson

Mira Laurantzon Laurantzon
Telefon: 45219397
Tilbake til toppen