Hopp til innhold

Urtekurs på Hokholt gård

Velkommen til urtekurs på Hokholt gård med Ineke Zaat og Jens Wendelmuth - Vi skal bli kjent med syv ville planter fra tradisjonell naturmedisin.

Informasjon

  • Dato: 24. sep. 2023 - 12:00 - 16:30
  • Sted: Hokholt gård
  • Se kart
  • Arrangør: Hokholt gård
  • Tema: Urter, Medisin
Velkommen til urtekurs på Hokholt gård med Ineke Zaat og Jens Wendelmuth - Vi skal bli kjent med syv ville planter fra tradisjonell naturmedisin.
  
Bli med oss på en spennende oppdagelsesreise inn i ville planters verden - alt du trenger vokser rett utenfor døren din! Kunnskap om den helbredende kraften til planter og urter er mer verdifull og oppdatert enn noen gang. Fra det grunnleggende om botanikk og ingredienser til bearbeiding på kjøkkenet og til medisinkisten, samt tradisjonell bruk og mytologi til plantene våre undervises. Vi ser på plantene våre og prøver å kommunisere med dem. Vi skal lage velsmakende te fra våre urter, og en salat.
  
Kom med godt fottøy, og ta med deg mat til lunsjpausen, drikke og sitteunderlag. Ellers tilpasses antrekket til været! Vi er inne og ute.
 
Kursavgift: 200 kr. for medlemmer av andelshagen, 400 kr for alle andre.
 
Om kursholderne:
Ineke Zaat har jobbet i økologisk og biodynamisk jordbruk i ca 40 år. Hun er utdannet biolog, pedagog og gartner og har lang erfaring i andelslandbruk. Hun ønsker alltid å videreføre sin kunskap og kjærlighet for planter og jord med de som ønsker en bedre forståelse av sammenhengene mellomplanter, mennesker, jord og kosmos.
 
Jens Wendelmuth er utdannet Heilpraktiker(Tyskland) innen homeopati, urtemedisin og akupunktur. Han har også jobbet som frivillig for en mangfoldig sunn natur i mange år. Jens har bodd på Nesodden som pensjonist siden i fjor. Han jobber som frivillig på Hokholt Andelsgård og i DNT Nesodden turlag.

Kontaktperson

Ineke Zaat
Telefon: 94243350
Tilbake til toppen