Det og både jobbe med og spise lokale råvarer i sesong og av høy kvalitet har alltid vært viktig for Ola og Elisabeth. Når de startet K2 var det å ha et tydelig reglesett for hvor og hva de handlet inn både naturlig og viktig. K2 har siden oppstart i 2020 hatt sølvsertifisering i Debio, samt alltid fokusert på å handle mest mulig fra lokale gårder. Kun på denne måten kan de være trygge på at maten er produsert innenfor deres filosofi.
K2 sitt mål har hele tiden vært å bevise at man kan drive innenfor fine dining, men bærekraftig. Arbeidet har de blitt anerkjent for hos blant annet Debio, Michelin guiden og 360 eat guide.
K2 har alltid vært glad i Økouka, faktisk var det første offisielle arrangementet restaurant K2 var med på, en del av Økouka på Rennesøy i 2019. For K2 er Økouka en god arena for å dele kunnskap, nettverking og fortsette å sørge for at flere og flere blir med og drar lasset i riktig retning
I forbindelse med Økouka 2025 inviterer de til middag på restauranten. De har laget et helt egen meny for Økouka med fokus på deres filosofi og årets tema «beredskap»
Onsdag 17.09.2025
Meny: 4retter, hvor alle ingrediensene skal være fra Rogaland
Pris: 680kr