Hopp til innhold

Fermentering av mat og drikke, kurs

Bli med inn i fermenteringens verden med Louis Anquetil på Åsgårdtunet! På forespørsel setter vi opp kurset på nytt. Dette blir gøy!

Informasjon

  • Dato: 27. sep. 2023 - 16:30 - 21:00
  • Sted: Åsgårdvegen 30. 9016 Tromsø
  • Se kart
  • Arrangør: Holt Økopark
  • Tema: fermenteringskurs, fermentertegrønnsaker

Bli med på en hyggelig ettermiddag i fermenteringens verden av mat og drikke. Vi går igjennom forskjellige oppskrifter og bruker grønnsaker fra Holt Økopark for å fylle glassene med. Vi er også innom kombucha og andre temaer. Kurset avsluttes med en hyggelig middag sammen, tilberedt av og med kursholder Louis Anquetil, en meget habil kokk med et brennende engasjement for klima, mat og miljø. Dette blir en opplevelse!

Husk å ta med tre rene og tette glass hvis du ønsker å ta med deg fermenterte grønnsaker hjem. Matallergi må oppgis i forkant.

Vel møtt!

Kontaktperson

Rune Pettersen
Telefon: 93448878
Tilbake til toppen