Hopp til innhold

Fermentering for kresne hos Reindyrka

Alle snakker om fermentering , men du er litt skeptisk til om du liker det eller klarer å lage det?

Informasjon

  • Dato: 17. sep. 2025 - 16:00 - 18:00
  • Sted: Reindyrka Strandgaten 21, Bergen
  • Se kart
  • Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka, ØKOVEKA Bergen
  • Tema: fermentertegrønnsaker, råvarer, lær å fermentere, økologisk fermentering, ta vare på maten
I dette kurset lærer du noen enkle oppskrifter og knep, hvordan du lett kan implementere fermentert mat i kostholdet ditt, på en enkel og velsmakende måte.
Vi lager blant annet fermentert ketchup til hverdagsbruk, fermentert ingefærlimonade og fermentert hvitløk for dressinger, hummus og mer.
Kom sulten, det blir en del smaksprøver på slutten av kurset.
Ta med deg:
4 syltetøy glass
Kniv og skjærebrett
Skål og stor skje
Stavmikser om du har
Eget forkle
Kurset inkluderer alle råvarene.
Du får også et lite oppskriftshefte med deg.
Påmelding via epost til Johanna@matmagi.no
Pris: kr 699,-
PS! det er bratt trapp ned til kurslokalet.

Kontaktperson

Johanna Dyngeland
Tilbake til toppen