Kreativ fermentering med Johanna
Dette kreative fermenteringskurset passer for nybegynnere, og dere som allerede har vært med på tidligere kurs.
Informasjon
- Dato: 18. sep. 2024 - 16:00 - 18:30
- Sted: Reindyrka Strandgaten 21, Bergen
- Se kart
- Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka, ØKOVEKA Bergen
- Tema: fermentertegrønnsaker, råvarer, lær å fermentere, økologisk fermentering
Vi skal lære
- å lage russisk salat etter original oppskrift (ligner på kimchi)
- viderefermentering med hvitløk
- hvorfor fermentering er så nyttig for helse og bærekraft
- hvor lett det er å begynne med surdeigsbrød
Alle får med seg (glutenfri) surdeigsstarter og oppskriftshefte!
Ta med kniv, skjærebrett, forkle, stor skål og 4 syltetøy/ fermenteringsglass glass (1 glass bør være 0,5l)
Pris: kr 699,-
Påmelding
Johanna@matmagi.no
Johanna@matmagi.no
Husk å komme sulten; det blir en del smaksprøver!
Obs, det er trapp ned til kurslokalet.
Kontaktperson
Johanna Dyngeland
E-post: johanna@matmagi.no