Hopp til innhold

Lær å bake med glutenfri surdeig

Lei av kjedelige glutenfrie kjøpebrød eller tørr hjemmebakst?

Informasjon

  • Dato: 18. sep. 2025 - 16:00 - 19:00
  • Sted: Reindyrka Strandgaten 21, Bergen
  • Se kart
  • Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka, ØKOVEKA Bergen
  • Tema: Matkurs, Økologisk glutenfritt, Glutenfri surdeig, bakekurs
Da er dette kurset til deg!
Oppdag hemmelighetene for å kunne lage saftige og sunne surdeigsbrød, rundstykker og pizzadeig.
Lær å lage surdeigsstarter og hva du kan gjøre med overskudds deig. Alle får med seg glutenfri surdeigsstarter og oppskriftshefte!
(Husk å ta med syltetøy glass)
Kom sulten! Det blir en del smaksprøver!
Dette kurset er glutenfritt og egnet for mennesker med cøliaki!
Påmelding via epost til Johanna@matmagi.no
Pris: kr 699,-
PS! det er bratt trapp ned til kurslokalet.

Kontaktperson

Johanna Dyngeland
Tilbake til toppen