Informasjon
- Dato: 18. sep. 2025 - 16:00 - 19:00
- Sted: Reindyrka Strandgaten 21, Bergen
- Se kart
- Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka, ØKOVEKA Bergen
- Tema: Matkurs, Økologisk glutenfritt, Glutenfri surdeig, bakekurs
Da er dette kurset til deg!
Oppdag hemmelighetene for å kunne lage saftige og sunne surdeigsbrød, rundstykker og pizzadeig.
Lær å lage surdeigsstarter og hva du kan gjøre med overskudds deig. Alle får med seg glutenfri surdeigsstarter og oppskriftshefte!
(Husk å ta med syltetøy glass)
Lær å lage surdeigsstarter og hva du kan gjøre med overskudds deig. Alle får med seg glutenfri surdeigsstarter og oppskriftshefte!
(Husk å ta med syltetøy glass)
Kom sulten! Det blir en del smaksprøver!
Dette kurset er glutenfritt og egnet for mennesker med cøliaki!
Dette kurset er glutenfritt og egnet for mennesker med cøliaki!
Påmelding via epost til Johanna@matmagi.no
Pris: kr 699,-
Pris: kr 699,-
PS! det er bratt trapp ned til kurslokalet.
Kontaktperson
Johanna Dyngeland
E-post: johanna@matmagi.no