Hopp til innhold

Lær om fermentering med Johanna

Lær deg det du trenger å vite om fermentering på dette hands-on kurset med Bærekraftighelse

Informasjon

  • Dato: 28. sep. 2023 - 16:00 - 18:30
  • Sted: Reindyrka
  • Se kart
  • Arrangør: Bærekraftighelse, Reindyrka og ØKOVEKA Bergen
  • Tema: økologisk, Fermentering, fermentertegrønnsaker, fermenteringskurs
Lær deg alt du trenger å vite om fermentering på dette hands-on kurset!
Hvorfor burde alle spise fermentert mat? Hva er fordelene for helse og miljø? Hva er grunnprinsippene?
Vi skal lage 4 nydelige fermenteringsprosjekter, som du selvfølgelig ta med deg hjem; blandt annet surkål etter original oppskrift.
Vi bruker økologiske råvarene direkte fra Reindyrka og du får oppskriftshefte og mange smaksprøver, så kom sulten!
Påmelding: Johanna@matmagi.no
Pris: 699kr
NB. Det er trapp ned til kurslokalet
Tilbake til toppen