Informasjon
- Dato: 16. sep. 2025 - 16:00 - 18:30
- Sted: Reindyrka
- Se kart
- Arrangør: Sabines Surdeig og Reindyrka
- Tema: bakekurs, surdeigskurs, norsk urkorn, økologisk bakst
Har du lyst på nystekt brød med sprø skorpe, nydelig smak og næringsrik som du har laget selv?
Lær deg å bake surdeigsbrød med oss!
Det trengs ikke forkunnskap om surdeig for å være med!
Lær deg å bake surdeigsbrød med oss!
Det trengs ikke forkunnskap om surdeig for å være med!
Du får:
-en balanse mellom teori og praksis da du lærer om "starter kultur", vedlikehold, urkorn, salt ...
-deig med økologisk norsk urkornmel.
-en starter
-oppskrifter
-en balanse mellom teori og praksis da du lærer om "starter kultur", vedlikehold, urkorn, salt ...
-deig med økologisk norsk urkornmel.
-en starter
-oppskrifter
-Vi steker en deig og smaker med godt pålegg.
Ta med:
Bakebolle, tresleiv eller slikkepott for å røre, klede, forkle, lite glass med lokk, skrivesaker og ev. digital vekt hvis du har.
Bakebolle, tresleiv eller slikkepott for å røre, klede, forkle, lite glass med lokk, skrivesaker og ev. digital vekt hvis du har.
Pris: 690 kr
påmelding: sabine@sabinessurdeig.no
max 10 plasser.
påmelding: sabine@sabinessurdeig.no
max 10 plasser.
Hjertelig velkommen!
Sabine er lærer og har i mange år holdt kurs i surdeigsbaking i Bergen. Hun brenner for natur og formidling av surdeigs historie, biologi og helsegevinst.
PS! det er bratt trapp ned til kurslokalet.