Få smaksopplevelser og sanseopplevelser, åpne økologiske gårder, mat- og dyrkningskurs, vinsmaking, hagevandringer, markeder, foredrag, filmvisninger, seminarer og mye mer – denne uka kan du både lære og praktisere økologi!
ØKOUKA er årlig en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka viser frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytter det til din hverdag.
Koordinator
Hva skjer?
-
Webinar: Gratis online kurs med Polarhagen
-
Kefirkurs
-
Webinar: Økonomi i økologisk drift
-
Jordnær restaurant
-
Webinar: Virtuelt foredrag med Gry Vedal fra Coop Parseller i Geitvågen
-
Webinar: Debiogodkjenning av Markedshagen
-
Webinar: Vill vekst i fjellet
-
Natur, matproduksjon og helse
-
Webinar: Kule småkryp i eng og beiter
-
Kule fakta om dyr!