Hopp til innhold

15. september


Kokkeskole for ungdom med Jonatan Bukkøy

15. sep 2024 12:00
ØKOUKA Buskerud
Vi ønsker å invitere ungdom med på en matopplevelse utenom det vanlige. I dette arrangementet får dere bli med ut i kjøkkenhagen for å høste råvare...
kokkeskole kurs

Småskala kompostering – lær å bygge en Johnson-Su bioreaktor med Biomangfold Landbruk

15. sep 2024 13:00
ØKOUKA Buskerud
Hva er en Johnson-Su bioraktor og hvorfor prøve denne metoden

16. september


Ugrasbekjemping i åker, eng og grønnskakseng med professor Lars Olav Brandsæter

16. sep 2024 18:00
ØKOUKA Buskerud
NB seminaret er flyttet til Krødern Kro Ugras er et vedvarende problem i all dyrking. I økologisk dyrking er jordarbeiding et viktig virkemiddel i...
ugress eng

17. september


Oppstart av markedshage med Marit Torsrud Nerol og Ingunn Hallingstad Medgard

17. sep 2024 18:00
ØKOUKA Buskerud
Oppstart av markedshageMarit Torsrud Nerol (Nerol gard) og Ingunn Hallingstad Medgard (Ål Markedshage) vil ta oss igjennom hvordan starte en marked...
markedshage

Kaffe- og sjokoladesmaking med Crillo sjokoladebar og Den gyldne bønne

17. sep 2024 18:30
ØKOUKA Buskerud
kaffesmaking sjokoladesmaking

18. september


Selektiv hogst (lukkede hogstformer) med Skogkurs og Viken Skog

18. sep 2024 18:00
ØKOUKA Buskerud
I skogbruket er det i dag en økende interesse for alternativer til flatehogst. Selektiv er hogst innebærer at man hogger enkelttrær, i hovedsak sto...
skogbruk hogst

Grønnsaksglede – bokbad på Drammensbiblioteket med Marthe Norderhaug oh Elisabeth Fagerland

18. sep 2024 19:00
ØKOUKA Buskerud
Mange vil spise mer grønnsaker og stadig flere vil prøve å dyrke tomater på balkongen eller etablerte en markedshage på gården. Hvordan kommer du e...
økologisk markedshage Grønnsaker bok Grønt fra Grindal

19. september


Hvordan får vi mer økologisk mat? (strømmes også)

19. sep 2024 15:00
Økouka
Velkommen til årets store økodiskusjon med Heidi Bjerkan (Credo), Tommy Østhagen (Kreativ catering), Stina Mehus og Astrid Bjørnson (matprodusenter), Alferd Bjørlo (V), Birgit O. Kjerstad  (SV) og Anne Ekornholmen (Nationen).
debatt samtaler foredrag webinar

Fermentering og sylting av grønnsaker for videresalg med Nofima

19. sep 2024 18:00
ØKOUKA Buskerud
Ta i bruk gamle ideer og metoder for oppbevaring av grønnsaker. Fermentering og sylting er effektive metoder for langtidslagring.
fermenteringskurs

21. september


Naturmedisinsk behandling av produksjonsdyr med forelesere fra Whole Healt Agriculture, England

21. sep 2024 09:00
ØKOUKA Buskerud
I henhold til Økologiforskriften skal naturmedisinske behandlingsmetoder benyttes dersom det er mulig. Kurset vil ta for seg forebyggende behandlin...
naturmedisin produksjonsdyr

22. september


Åpen utstilling: Eva Beate Laugerud / Uten tittel. Forvalterens ansvar II

22. sep 2024 11:00
ØKOUKA Buskerud
Utstilling

Nærstudie av naturen på Portåsen (laging av insektshotel er avlyst)

22. sep 2024 13:00
ØKOUKA Buskerud
insektshotell kurs Barn og unge

26. september


Webinar: Enkelt forklart: Slik får du økogodkjenning

26. sep 2024 13:00
Økouka
Lær alt dette og mer til på webinar i ØKOUKA!
debio debiogodkjenning
Tilbake til toppen