Hopp til innhold

Åpen blomstergård med selvplukk og foredrag

Bli med på selvplukk av økologiske snittblomster og blå poteter, og kos seg med en nybakt bærknute og en kaffe i låveveggen.

Informasjon

  • Dato: 24. sep. 2023 - 12:00 - 18:00
  • Sted: Toen gård, Toenvegen 79, 3622 Svene
  • Se kart
  • Arrangør: Økouka Buskerud

Velkommen til åpen økologisk gård på Toen gård
Bli med på selvplukk av økologiske snittblomster og blå poteter, eller kos seg med en nybakt bærknute og en kaffe i låveveggen.
Kanskje drømmer du om din egen lille snittblomståker i hagen eller vil utvide din drift med blomster? Da er miniforedraget "Dyrk dine egne snittblomster" noe for deg. Anne Kjersti Løvstad gir deg en kort innføring i oppal og dyrking av snittblomster. Du får også bli med ut i blomsteråkeren der vi ser på dyrkingen i praksis.
Gården er åpen fra 12-18, foredraget er kl. 14. For å delta på dette, meld deg på til post@toengaard.no

-Selvplukk av blomster og poteter (Blå Kongo)
-Salg av buketter og grønnsaker
-Åpen gårdsbutikk
-Popup cafe
-Miniforedrag "Dyrk dine egne snittblomster"

Om gården:
Toen gård ligger i Svene, ca. 2 mil nord for Kongsberg. Gården har vært drevet økologisk siden slutten av 90-tallet, og i dag dyrker vi grønnsaker, bær og blomster. På tunet har vi også en hyggelig gårdsbutikk, hvor vi blant annet selger våre egne produkter.

Takk til Viken Fylkeskommune og Buskerud Landbruksselskap for økonomisk støtte til Økouka. Økouka Buskerud er et samarbeid mellom Buskerud Bondelag, Buskerud Bonde- og Småbrukarlag og Økologisk Buskerud.

Kontaktperson

Hanne Prøis Kristiansen
Tilbake til toppen