Hopp til innhold

Foredlingskurs på Portåsen med Cecilie Marie Nordberg-Poor

Foredlingskurs på Portåsen med Cecilie Marie Nordberg-Poor: Lær å ta vare på overskuddet fra kjøkkenhagen gjennom konservering, fermentering og annen foredling.

Informasjon

  • Dato: 17. sep. 2025 - 17:00 - 20:00
  • Sted: Portåsen - Wildenveys rike Portåsveien 85 3050 Mjøndalen
  • Se kart

Hva gjør vi med overskuddet fra kjøkkenhagen?

Foredlingskurs på Portåsen med Cecilie Marie Nordberg-Poor. Lær å ta vare på overskuddet fra kjøkkenhagen gjennom konservering, fermentering og annen foredling.

Gjennom teori og praksis lærer vi oss å ta hånd om urter, blomster og mange ulike typer grønnsaker for lagring. Alle deltakere får noen glass med foredlede produkter med seg hjem.

Cecilie Marie Nordberg-Poor er utdannet kokk. Til daglig jobber hun som lærer på Resturant og matfag (vgs) og på Svensefjøset i Lier.

Begrenset antall plasser. Kurset bookes i TicketCo. 

Tilbake til toppen