Hopp til innhold

Gårdsforedling og direktesalg

Hvis du er nysgjerrig på å starte med kjøttforedling, åpne gårdsbutikk eller lære mer om direktesalg eller bærproduksjon, har du nå mulighet til å lære av Anitas erfaringer og kunnskap.

Informasjon

  • Dato: 01. okt. 2023 - 12:00 - 15:00
  • Sted: Søndre Røine Gård, Røineveien 20, 3410 Sylling
  • Se kart
  • Arrangør: Økouka Buskerud

På Søndre Røine gård i Sylling driver Anita Myhre og Kurth Tvinnereim økologisk med spælsau, bringebær og jordbær. De har egne produksjonslokaler, skjærer opp kjøttet selv og lager pinnekjøtt, fenalår og spekepølser. Produktene deres selges i egen gårdsbutikk og gjennom reko-ringen.

Vi får bli med Anita rundt på gården, som vil fortelle om deres drift og veien gjennom utfordringer og fremgang. Så hvis du er nysgjerrig på å starte med kjøttforedling, åpne gårdsbutikk eller lære mer om direktesalg eller bærproduksjon, har du nå mulighet til å lære av Anitas erfaringer og kunnskap.

Anita er ny inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft!

Åpent for alle interesserte, men meld deg på til hanne@smabrukarlaget.no innen fredag 29. september. Hjertelig velkommen!

Takk til Viken Fylkeskommune og Buskerud Landbruksselskap for økonomisk støtte til Økouka. Økouka Buskerud er et samarbeid mellom Buskerud Bondelag, Buskerud Bonde- og Småbrukarlag og Økologisk Buskerud.

Kontaktperson

Hanne Prøis Kristiansen
Tilbake til toppen