Hopp til innhold

25. september - 2023


Webinar: Gratis online kurs med Polarhagen

25. sep 2023 12:00
ØKOUKA
Parsa fra Polarhagen i Lofoten deler sine erfaringer om skånsom jordbehandling, samplanting og det å lære å elske ugress.
dyrking regenerativt samplanting ugress

Webinar: Økonomi i økologisk drift

25. sep 2023 19:00
ØKOUKA
Lønner det seg å legge om gårdsdrifta til økologisk, fra et økonomisk perspektiv?
Økonomi Omlegging webinar økologisk Skåre gård Laa gård Virgenes Andelsgård NLR

26. september - 2023


Webinar: Virtuelt foredrag med Gry Vedal fra Coop Parseller i Geitvågen

26. sep 2023 18:00
ØKOUKA
Bli med oss på et inspirerende og lærerikt foredrag med Gry Vedal, vår regenerative gartner fra Coop Parseller i Geitvågen!
webinar jordliv mikroliv dyrking

Webinar: Debiogodkjenning av Markedshagen

26. sep 2023 19:00
ØKOUKA
Erfaringer
debio markedshage debiogodkjenning webinar

27. september - 2023


Geitmyras økologiske pop up-verksteder for barn

27. sep 2023 09:00
ØKOUKA Mjøsregionen
Økologisk turmat med Innlandets flotte råvarer. 

Webinar: Vill vekst i fjellet

27. sep 2023 12:00
ØKOUKA
Velkommen til webinar om spiselige ville vekster!
webinar

Webinar: Kule småkryp i eng og beiter

27. sep 2023 19:00
ØKOUKA
Det er livlig i enga, både over og under bakken!
webinar

28. september - 2023


Webinar: Inspirasjonsforedrag om skolehager

28. sep 2023 19:00
Mat og gleder er best når vi deler!
Har du lyst til å starte skolehage på din skole? Ønsker du tips, veiledning og inspirasjon til å komme i gang?
skolehager webinar

29. september - 2023


Økologisk grønnsaksmarknad

29. sep 2023 10:00
ØKOUKA Mjøsregionen
hjå lokalmatbutikken Smak i Lom

Webinar: Lokalt og bærekraftig i offentlig innkjøp

29. sep 2023 13:00
ØKOUKA
Hvordan legge til rette for mer økologisk og lokal mat i offentlige innkjøp?
webinar offentlig innkjøp

30. september - 2023


Vitalitet fra jord til mage

30. sep 2023 09:30
ØKOUKA Mjøsregionen
Dette seminaret fokuserer på fenomenet vitalitet, hvordan vi kan få vitalitet på tallerkenen og forskjellen på konvensjonell, økologisk og biodynamisk mat.
Tilbake til toppen