Fermenteringskurs på Hellviktangen Kunstcafé
Informasjon
- Dato: 18. sep. 2024 - 18:00 - 20:00
- Sted: Hellviktangen kunstkafé
- Se kart
Velkommen til et kurs der vi skal lære å foredle markens grøde gjennom fermenteringsmetoden.
Vi fermenterer for å bevare næring, friskhet og smak gjennom hele året og til neste sesong.
Vi lager enkel surkål, rødkål, og mer avansert og smaksrik kimchi.
Dessuten skal vi smake forskjellig fermentert mat fra nært og fjernt!
Dessuten skal vi smake forskjellig fermentert mat fra nært og fjernt!
Kurset passer for alle, uansett erfaring.
Tid: 18:00 - 20:00
Pris: 600,-
Pris: 600,-
Påmelding: Nicolineartemis@gmail.com
Ha med: To glass med lokk til å ha det fermenterte oppi.
Nicoline liker godt å foredle maten når den er på sitt beste.
Ha med: To glass med lokk til å ha det fermenterte oppi.
Nicoline liker godt å foredle maten når den er på sitt beste.
Av både ville vekster og økologiske grønnsaker, konserverer hun dem på forskjellige vis for å bruke gjennom vinteren, som mat og medisin.