Hopp til innhold

Kurs i økologisk fermentering og konservering med Ola Klepp fra restaurant K2

Kom og lær tips og triks for å ta vare på høstens råvarer fra en økologisk stjernekokk! 

Informasjon

  • Dato: 26. sep. 2024 - 18:00 - 20:00
  • Sted: Publikumshuset på Ullandhaug økologiske gård, Ullandhaugveien 150, 4021 Stavanger
  • Se kart
  • Arrangør: Økologisk Rogaland
  • Tema: Fermentering, fermenteringskurs, konservering

Pris: 200 (medlem i Økologisk Norge) / 300 (ikke medlem)

Begrenset antall plasser!

Du må betale for å bekrefte påmeldingen (se info i påmeldingsskjemaet).

Etter innhøsting av markens grøde er tiden nå kommet for fermentering og konservering. Kom og lær tips og triks for å ta vare på høstens råvarer fra en økologisk stjernekokk! 

Under Økouka i år er Økologisk Rogaland stolte av å kunne invitere til kurs i økologisk fermentering og konservering, med selveste Ola Klepp fra restaurant K2 som foredragsholder.

Kurset vil ta utgangspunkt i valg av råvarer, både vanlige vekster fra kjøkkenhagen og spennende og mindre kjente vekster fra naturen. Ola vil fortelle om tips og triks for vellykket fermentering og konservering og han vil vise resultat gjennom syn, lukt og smak.

Ola er eier og sjefskokk på restaurant K2 som setter økologi, kortreist mat og bærekraft i høysetet. K2 har en Michelin-stjerne og er den eneste i Norge som også har en grønn stjerne for bærekraft. K2 har dessuten høyeste score i Norge på 360-guiden. 

Vi gleder oss til et kurs litt utenom det vanlige!

Servering av kaffe og te.

Kontaktperson

Styret i Økologisk Rogaland
Tilbake til toppen