Hopp til innhold

Hagevandring #1 i Den Spiselige Hagen

Stephen Barstow inviterer til hagevandring i hans naturvennlig skoghage hvor et stort mangfold av matplanter fra hele verden  lever sammen med et tilsvarende mangfold av fugl og insekter. 

Informasjon

  • Dato: 18. sep. 2024 - 17:00 - 18:30
  • Sted: The Edible Garden (Malvikvegen 418, 7563 Malvik)
  • Se kart
  • Tema: #økouka #økoukatrøndelag #takkformaten

Stephen Barstow inviterer til hagevandring i hans naturvennlig skoghage hvor et stort mangfold av matplanter fra hele verden (mest flerårige grønnsaker) lever sammen med et tilsvarende mangfold av fugl og insekter.  Stephen er i mange år selvforsynt i grønnsaker og frukt og har dyrket økologisk i Malvik i mange år (det er 40 års jubileum nå i høst). Han er også ansvarlig for Løkhagen Chicago på NTNU Ringve Botaniske Hagen og KVANNs* Verdenshagen og et grønnsaksreservat på Væres Venner Felleshagen på Ranheim (det arrangeres hagevandring der på søndagen).  Hagen er et Permakultur LAND senter og er med i KVANNs* Schubelers Hager nettverket (https://kvann.no/schubeler)
*KVANN (Kunnskap, Vern Av Nytteplanter i Norge) er en nasjonal interesseorganisasjon som både jobber med bevaring av våre gamle nytteplanter og dyrking av et større mangfold av matplanter over hele landet fra kysten til fjellet.

Pris: Kr 100 (50 for medlemmer av KVANN), bindende påmelding ved betaling. (Stephens bok Around the World in 80 plants er å få kjøpt, kr 300 VIPPS til 91529516 / Paypal)

Påmelding: Til Stephen på sbarstow2@gmail.com med navn, adresse, telefon og epost.

Kontaktperson

Stephen Barstow
Tilbake til toppen