Hopp til innhold

ØKOUKA Vestfold og Telemark

Bli med på Norges største feiring av økologisk mat og landbruk - fra Agder til Finnmark!

ØKOUKA er en nasjonal feiring av norsk økologisk og biodynamisk mat og jordbruk som formidler råvarer, kunnskap og inspirasjon. ØKOUKA ønsker å vise fram mangfoldet i norsk jordbruk. I Vestfold og Telemark er vi stolte av flotte produsenter og formidlere og byr på en rekke arrangementer i hele fylket, hvor du kan smake på økologisk Vestfold og Telemark.

ØKOUKA Vestfold og Telemark ønsker å bidra til å vise frem produsenter og formidlere i fylket vårt og håper du finner interessante arrangementer i årets program. Flere arrangementer opprettes og oppdateres med detaljer på nett frem mot uke 39.En stor takk til alle produsenter og formidlere, som prioriterer å bidra til å gjøre programmet i Vestfold og Telemark til et mangfold av muligheter for å bli bedre kjent med både bonden, bakeren, kokken og forbrukeren.


Oppdatert program finnes på Facebook, instagram og her på hjemmesiden. Vi oppfordrer alle til å følge med her: @okoukavestfoldtelemark

Vi gleder oss til en uke som med aktiviteter, kurs, åpne gårder, inspirasjonssamling, og ikke minst – deilig økologisk og biodynamisk  mat!

En stor takk til Vestfold og Telemark Fylkeskommune for økonomisk støtte. Uten hadde dette ikke vært mulig! Takk også til Statsforvalteren i Vestfold og Telemark for konstruktiv sparring og innspill. 
Sist men ikke minst takk til aktivitetøfondet i regi av Økologisk Norge. Dere bidrar spesifikt til aktiviteter for barn og unge.

Tusen takk for maten!

 

Koordinator

  • Anna Sofie Willumsen
    ØKOUKA Vestfold og Telemark
    Telefon: 404 55 069
Tilbake til toppen