Hopp til innhold

Langbordsmiddag på Lystgården med Robin Hood kokken

Denne torsdagen lager kokken på Robin Hood-huset, Tom Jari Pakkala med hans frivillige middag. 

Informasjon

  • Dato: 28. sep. 2023 - 19:00 - 21:00
  • Sted: Lystgården
  • Se kart
  • Arrangør: Lystgården og Bybonden i Bergen
  • Tema: Langbordsmiddag, Robin Hood, Fellesmåltid, Økologisk på menyen, Lystgården, Bærekraftige liv, Bybonden i Bergen, Robin Hood huset
Det blir høns og sesongens grønnsaker. De er opptatt av at høns skal bli spist (og ikke kastet!) - så dette blir et deilig eksempel på hvordan!
Hood er en stiftelse i Bergen som har som mål å bekjempe og begrense effektene av fattigdom og utenforskap ved å jobbe på individ-, gruppe- og systemnivå. Vi gleder oss til middag!
🌱
🌱
Lystgården er huset for menneskemøter og matopplevelser der vi ønsker å legge til rette for både økologisk og sosial bærekraft!
Hit kommer matentusiaster av alle slag - bonden, kokken eller naboen for å lage langbordsmiddag som er åpen for alle. Og du er velkommen til å sitte til bords.
Du kan komme alene eller sammen med venner. Du må være innstilt på å bli kjent med de rundt deg og snakke med folk du ikke kjenner fra før
😀
😀
Det er slik vi sammen skaper langbordsstemningen.
Vi har alltid fokus på lokale råvarer og hva vi kan få til i sesong! Det blir stort sett servert vegetarretter, men av og til kjøtt og fisk med en historie.
En møteplass for alle, og vi har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med uansett økonomiske.
Kom litt i forkant så du kan finne en plass rundt langbordet, og kjøpe deg noe i baren om du ønsker det. Vi starter arrangementet kl 19.00!
___
Arrangementet er støttet av Bergen kommune
Tilbake til toppen